InteractiveTran - Interaktív fordítógép

Címlap Windows használok kattintsanak itt English German French Italian Czech Croatian


InteractiveTran™ Macintosh

Nincs több bonyolult keresés a szótári oldalakon egy fordítás miatt. Az InteractiveTran™, gyorsan és könnyen lefordít bármilyen szöveget, frázist és mondatot. Hogy lefordítson valamit, elég lesz beindítani az InteractiveTran™ programot és beírni bármelyik szót, frázist vagy mondatot, és szinte azonnal megkapja a választ vagy választhat alternatív fordításokat. Az InteractiveTran kétirányú, tehát fordíthat oda-vissza egy nyelvről másikra. Egy szó vagy kifejezés fordításához, egyszerűen jelölje ki a Windows szövegszerkesztőben vagy más alkalmazásban, és a forrógombbal indítsa be az InteractiveTran™-t. Az InteractiveTran™ automatikusan át fog meni az összes fordításon az ön kétnyelvű szótárában. Új vagy változott szavak és frázisok, betáplálásával megteheti, hogy az ön kétnyelvű szótára megfeleljen az ön üzleti és személyes szükségeknek.

InteractiveTran Macintosh egy olyan interaktív fordító program ami segít: Támogatott nyelvpárok: (barmelyik nyelvkombinacio támogatva van): afrikaans, albán, algériai, angol, aráb, baluchi, baszkiai, belorusz, bengáli, bolgár, boszniai, cebuano, csecsen, cseh, dravida, dán, eszperantó, észt, finn, flamand, francia, fríz, galego, galíciai, grúz, görög, görög (Biblia), hawaii, hindi (klas.), hindi (átír.), hindosztáni, holland, horvát, héber, héber (Biblia), hmong daw, ilongo, indiai, indonéziai, izlandi, japán, jeypore nyelvjárás, jiddis, kambodzsai, kasmíri, katalán, kelta, koreai, kínai, kínai (egys.), kínai (hagy.), kínai (mand.), lao, latin, lengyel, lett, litván, lushai, magyar, maori, marathi, máltai, nemet, nepáli, norvég, olasz, orosz, óegyházi szláv, pali, papiamento, perzsiai (farsi), perzsiai (pahlavi), portugál (braz.), portugál (euró.), román, spanyol, spanyol (lat.am.), svéd, szanszkrit, szerb (cir.), szerb (lat.), szlovák, szlovén, szuahéli, tagalog , tamil, telugu, thai, török, ujgur, ukrán, urdu, vietnami és walesi.

Az ára: 8.538 Ft - 169.043 FtHosszabb Leírás

Az InteractiveTran™ ahogy a neve is mondja: a szövegek fordítója. Szövegek keresése egy könyv szótárban mindig időfogyasztás. Az InteractiveTran™ másodpercek alatt szókeresést hajt végre. Ez a sajátság elegendő arra, hogy az InteractiveTran™ érdekes és hasznos programmá tegye, hiszen időt takarít a felhasználónak.

Az InteractiveTran™ gyorsan szóról szóra és frázisról frázisra fordíthat teljes paragrafusokat. Ilyen fordítást szükséges lesz szerkesztenie, ha magas minőségű fordítást szeretne. A lefordított szöveget az ön szövegszerkesztő programjába bárhova beteheti; az eredeti szöveg fölé, vagy máshova az eredeti vagy más dokumentumba.InteractiveTran window

InteractiveTran window.

Új szó beírása és fordítása

Új beírásokkal és fordításokkal nagyon könnyű sajátossá tenni a létező szótárokat. Az összes új bevitel és fordítás, amit a használó beír, be lesz helyezve egy külön használói szótárba, hogy a jövőben a főszótár frissítése ne befolyásolja az adatokat, amelyeket a használó hozzáad. A teljes szótár soha nem lesz letöltve a RAM memóriára. A program elérhető a merevlemezről, hogy a RAM memóriát használhassák a többi Windows programok. Mindamellett, a szótár belépés gyorsasága befolyásolhatatlan. Ettől függetlenül a szótár hozzáférési gyorsaságát nem befolyásolja az InteractiveTran™ e tulajdonsága, hogy gyorsan találjon bármilyen szót vagy szófordulatot, ami a szótárában található.

Dictionary dialog box

Dictionary dialog box.

Összefoglalva, az InteractiveTran egy szerszám, mely segíthet értékes időt megspórolni, amikor le akar fordítani elektronikus levelek, honlapok, faxok, levelek, könyvek, használati útmutatások vagy kézikönyvektől kezdve még rendkívül nagy kötetekig is.
ÚJ! MAC OS X és Intel CPU támogat!

InteractiveTran Apple Macintosh van most kompatibilis-val Mac OS X (10.2.X - Jaguar, 10.3.X - Panther, 10.4.X - Tiger, 10.5.X - Leopard, 10.6.X - Snow Leopard, 10.7.X - Lion és 10.8.X - Mountain Lion) és Intel CPU.


Rendszer követelmények

Hogy használhassa az InteractiveTran Macintosh szüksége van:

Nem-Angol nyelv támogatáshoz ( Központ Európai, Japán, Orosz, stb.)sukséges a Language Kit használása amelyik fel van telepitve az ön Mac OS CD-n.Ha több információt szeretne megtudni más termékünkről és szolgáltatásunkról melyek más fedélzeteken működnek, válasszon ezek közül:


Ár lista és rendelő forma:

InteractiveTran™
:
Támogatott nyelvek: afrikaans, albán, algériai, angol, aráb, baluchi, baszkiai, belorusz, bengáli, bolgár, boszniai, cebuano, csecsen, cseh, dravida, dán, eszperantó, észt, finn, flamand, francia, fríz, galego, galíciai, grúz, görög, görög (Biblia), hawaii, hindi (klas.), hindi (átír.), hindosztáni, holland, horvát, héber, héber (Biblia), hmong daw, ilongo, indiai, indonéziai, izlandi, japán, jeypore nyelvjárás, jiddis, kambodzsai, kasmíri, katalán, kelta, koreai, kínai, kínai (egys.), kínai (hagy.), kínai (mand.), lao, latin, lengyel, lett, litván, lushai, magyar, maori, marathi, máltai, nemet, nepáli, norvég, olasz, orosz, óegyházi szláv, pali, papiamento, perzsiai (farsi), perzsiai (pahlavi), portugál (braz.), portugál (euró.), román, spanyol, spanyol (lat.am.), svéd, szanszkrit, szerb (cir.), szerb (lat.), szlovák, szlovén, szuahéli, tagalog , tamil, telugu, thai, török, ujgur, ukrán, urdu, vietnami és walesi.

Az ára: 8.538 Ft - 169.043 Ft
NeuroTran InteractiveTran PalmTran PocketTran MobileTran InterTranA mi címünk