InteractiveTran - Interaktív fordítógép

Címlap German German French Italian Hungarian Czech Croatian Portuguese Español Greek Chinese Simplified Chinese Traditional Arabic Hebrew Hindi Russian Vietnamese Korean Japanese Macintosh használok kattintsanak itt


InteractiveTran egy olyan interaktív fordító program ami segít:


Támogatott nyelvpárok: (barmelyik nyelvkombinacio támogatva van):

afrikaans, albán, algériai, angol, aráb, baluchi, baszkiai, belorusz, bengáli, bolgár, boszniai, cebuano, csecsen, cseh, dravida, dán, eszperantó, észt, finn, flamand, francia, fríz, galego, galíciai, grúz, görög, görög (Biblia/klasszikus/ókori), hawaii, hindi, hindosztáni, holland, horvát, héber, héber (Biblia/klasszikus/ókori), hmong daw, ilongo, indiai, indonéziai, izlandi, japán, jeypore nyelvjárás, jiddis, kambodzsai, kasmíri, katalán, kelta, koreai, kínai, kínai (egys.), kínai (hagy.), kínai (mand.), lao, latin, lengyel, lett, litván, lushai, magyar, maori, marathi, máltai, nemet, nepáli, norvég, olasz, orosz, óegyházi szláv, pali, papiamento, perzsiai (farsi), perzsiai (pahlavi), portugál (braz.), portugál (euró.), román, spanyol, spanyol (lat.am.), svéd, szanszkrit, szerb (cir. & lat.), szlovák, szlovén, szuahéli, tagalog , tamil, telugu, thai, török, ujgur, ukrán, urdu, vietnami és walesi.


Az ára: 8.538 Ft - 169.043 Ft


Kézbesítés: Utánvételi fizetésnél a kézbesítés 2-3 hétig tart. FedEx kézbesítés 1 hétig tart.


Jellemzői:
Egy angol mondat magyar fordítása.

Az InteractiveTran™ gyorsan szóról szóra és frázisról frázisra fordíthat teljes paragrafusokat. Ilyen fordítást szükséges lesz szerkesztenie, ha magas minőségű fordítást szeretne. A lefordított szöveget az ön szövegszerkesztő programjába bárhova beteheti; az eredeti szöveg fölé, vagy máshova az eredeti vagy más dokumentumba.

Összefoglalva, az InteractiveTran™ egy szerszám, mely segíthet értékes időt megspórolni, amikor le akar fordítani elektronikus levelek, honlapok, faxok, levelek, könyvek, használati útmutatások vagy kézikönyvektől kezdve még rendkívül nagy kötetekig is. A felhasználó megtanul új szókincset, nyelvtant és kiejtést, ahogyan dolgozik idegen nyelven.
Az "béke" szó angol fordításai

Az InteractiveTran ahogy a neve is mondja - a szövegek fordítója. Szövegek keresése egy könyv szótárban mindig időfogyasztás. Az InteractiveTran™ másodpercek alatt olyan szókeresést hajt végre, amelyet automatikusan átvisz a Windows word szövegszerkesztőbe vagy bármelyik más Windows aplikácíoba. Ez a sajátság elegendő arra, hogy az InteractiveTran érdekes és hasznos programmá tegye, hiszen időt takarít a felhasználónak.
Word Translation módja

Nincs több bonyolult keresés a szótári oldalakon egy fordítás miatt. Az InteractiveTran™ gyorsan és könnyen lefordít bármilyen szöveget, frázist és mondatot. Hogy lefordítson valamit, elég lesz beindítani az InteractivTran™ programot és beírni bármelyik szót, frázist vagy mondatot, és szinte azonnal megkapja a választ vagy választhat alternatív fordításokat. Az InteractiveTran™ kétirányú, tehát fordíthat oda-vissza egy nyelvről másikra. Egy szó vagy kifejezés fordításához, egyszerűen jelölje ki a Windows szövegszerkesztőben vagy más aplikácioban, és a forrógombbal indítsa be az InteractiveTran-t. Az InteractiveTran automatikusan át fog meni az összes fordításon az ön kétnyelvű szótárában. Új vagy változott szavak és frázisok betáplálásával megteheti hogy az ön kétnyelvű szótára megfeleljen az ön üzleti és személyes szükségeknek.

Helyesírás ellenőrzés gépelés közben

Elég volt a sajtó vagy helyesírási hibákból! Gépelés közben a kétnyelvű szótárral támogatott "Spell Checking Mode" ellenőrzi a helyesírását. Biztosítja, hogy a dokumentuma teljesen helyesírási vagy sajtóhibamentes legyen. Ha a beírt szó nincs az ön kétnyelvű szótárában, az InteractiveTran jelezni fogja és bemutatja az ajánlott helyesírások listáját. Ha egy megfelelő helyettesítés létezik, az InteractiveTran automatikusan helyettesíteni fogja a rosszul betűzött szót a szövegében a kiválasztott szóval. Ha nincs a szótárában, könnyen és gyorsan hozzáadhat bármennyi szót vagy frázist, amelyikre szüksége lesz.

Amint majd látja, az InteractiveTran -nak egyik vonása az, hogy hibátlan helyesírást tanítson. Ha megteszi a hibát, az InteractiveTran azonnal jelezni fogja. Újra és újra egyfajta hibákat követünk el. Az InteractiveTran helyesírás-ellenőrzője nagyon intelligens, hiszen megjegyezi az ön választását az előző ilyen típusú helyesírási hiba javításánál. Ez a vonás nagyon hasznos a diszlexiás használóknak.

A másik jó oldala a helyesírás ellenőrzésnek az, hogy amikor megakad egy igazán hosszú szónál, elég lesz, hogy beírja a szó első néhány betűjét, és az InteractiveTran™ javaslatot tesz arra, amit be akart írni. Ez a vonás egy integrált része a helyesírás ellenőrzőnek és csak hosszabb szavakra érdemes használni, hiszen csak a felhasználó tudja hogy hosszú vagy rövid szót akar használni. Az opció használásához írja be, pl. az első öt betűt, nyomja meg a helyköz billentyűt és az InteractiveTran Word jelezni fogja hogy a szónak hibás a helyesírása és itt kattintson a Javaslat opcióra amelyik megmutatja a kívánt javaslatot amit visszavihet bármelyik Windows szerkesztőbe.

Hagyományos Helyesírási Ellenőrzés

Az InteractiveTran™ támogatja a helyesírás ellenőrzést egy teljes dokumentum vagy paragrafus gépelése után is. Ha összehasonlítjuk az InteractiveTran-t az ön szövegszerkesztőjével, észre lehet venni, hogy az InteractiveTran™ sok nyelvben tud helyesírást ellenőrizni. Nem csak az ön szövegszerkesztőjében, hanem bármilyen Windows applikációkban. Biztosak vagyunk abban hogy tetszeni fog a szoftverünk e tulajdonsága is.

Dokumentumfordítás

Teljes mondat, paragrafus és dokumentum gyors fordítása egy gombnyomással! Az InteractiveTran Dokumentuma módja szóról szóra és frázisról frázisra való fordítást hajthat végre bármelyik Windows szövegszerkesztőben választott szövegben. Lehetővé teszi, hogy közelről kísérje a különböző szöveg és frázis fordítását, valamint, hogy válasszon bármilyen létező fordítást akármilyen szónak vagy frázisnak. Ez egy könnyű út hogy fordítás különítményt alítson elő és felgyorsítja a teljes fordítási folyamatot körülbelül 60%-kal. Az eredeti szövege összes formázása tökéletesen meg lesz őrizve. Az InteractiveTran™ automatikusan vissza is illeszti a fordítást az ön Windows szövegszerkesztőjébe vagy más aplikációjába.

Gyors Dokumentumfordítás

Takarítson meg időt egy teljes dokumentum fordításával! Ha szüksége van egy dokumentum gyors vázlatfordítására, kattintson a Gyors Dokumentumfordítás opcióra. Gyors és könnyű használni. Miután kijelölt a dokumentum szöveget, a Gyors Dokumentfordítás megteszi a többit. Szóról szóra és frázisról frázisra fordít a Dokumentumfordítás-hoz hasonlóan, de még automatikusabban. A Gyors Dokumentumfordítás ugyanúgy megőrzi az egész eredeti dokumentum formázását és automatikusan visszailleszti a fordítást a Windows szövegszerkesztőjébe.Szövegek és szófordulatok pontos kiejtés tanulása

Gyakoroljon angol és német kiejtést anyanyelvi beszélő hallgatás közben. Az InteractiveTran CD ROM- ja több mint 50,000 amerikai angol, brit angol és német szöveget és frázist tartalmaz ami anyanyelvi beszélőkkel van rögzítve. Ez ideális, hogy gyakorolja a kiejtését, Amikor gyakorolja a saját kiejtését, halhatja és láthatja a képernyőn a hanghullámokat így összehasonlíthatja anyanyelvi beszélői és a saját kiejtését és kijavíthatja, hogy pontos legyen a kiejtése.

Az ábra a "számítógép hang" alatt mutatja az előzőleg felvett "mother of pearl" beszéd hullámábráját, a "Saját hang" alatt pedig a tanuló által rögzített szövegutánzat hullámábráját. Az előzőleg rögzített hullámábrát számtalanszor vissza lehet játszani, ami a használónak lehetővé teszi hogy újra és újra hallhassa ás gyakorolhassa a kiejtését. Az InteractiveTran CD-ROM -os változata több mint 50 000 amerikai angol, brit angol és német szó ás szófordulat kiejtési példával már kapható!

A tanárok saját hangjukkal felvételt menthetnek el az adatbázisba, így jobban előkészíthetik a feladatokat a diákoknak. Ez a lehetőség egy ideális tanítói segítség, amiből tanárok beléphetnek a szótárba és rögzíthetnek kiejtéseket új feladatokra, és így a kiejtéseket a diákok tudni fogják gyakorolni a tökéletességig.

A beszédkiejtés teljesen be van építve az InteractiveTran™ csomagba és bármikor könnyen hozzáférhet. Az InteractiveTran™ ott lép be ahol más programok nem működnek. Folyamatosan tanít, amíg Ön idegen nyelven dolgozik.Helyesírás ellenőrzés! Helyesírási javaslatok a "szív" szóra.

Ahogyan gépel az InteractiveTran™ interaktívan, ellenőrizze és tanítja a pontos helyesírását. A dokumentum legépelése utáni helyesírás ellenőrzésétől ellentétesen, képes lesz sokkal pontosabb helyesírást megtanulni, hiszen a szó pontos alakja meg lesz adva a hiba elkövetése pillanatában.

A InteractiveTran™ javasolni fogja melyik szót akarja leírni néhány beírt betű után. Néhány gombnyomással leírhat hosszú szavakat,tehát ezzel a képességgel fokozhatja a gépelés sebességét. A gépelés közbeni ellenőrzés itt is be lesz kapcsolva azokhoz a szavakhoz amelyek rövidebbek a javasolt szavak hosszánál.
Új szó beírása és fordítása

Új beírásokkal és fordításokkal nagyon könnyű sajátossá tenni a létező szótárokat. Az összes új bevitel és fordítás, amit a használó beír, be lesz helyezve egy külön használói szótárba, hogy a jövőben a főszótár frissítése ne befolyásolja az adatokat, amelyeket a használó hozzáad. A teljes szótár soha nem lesz letöltve a RAM memóriára. A program elérhető a merevlemezről, hogy a RAM memóriát használhassák a többi Windows programok. Mindamellett, a szótár belépés gyorsasága befolyásolhatatlan. Ettől függetlenül a szótár hozzáférési gyorsaságát nem befolyásolja az InteractiveTran e tulajdonsága, hogy gyorsan találjon bármilyen szót vagy szófordulatot, ami a szótárában található.

Egy kínai mondat angol fordítása


Egy kínai mondat angol fordítása

InteractiveTran fő vonásai videó bemutatása

Rendszer Követelmények:

Ha több információt szeretne megtudni más termékünkről és szolgáltatásunkról melyek más fedélzeteken működnek, válasszon ezek közül:


Ár lista és rendelő forma:


InteractiveTran™
:
Támogatott nyelvek: afrikaans, albán, algériai, angol, aráb, baluchi, baszkiai, belorusz, bengáli, bolgár, boszniai, cebuano, csecsen, cseh, dravida, dán, eszperantó, észt, finn, flamand, francia, fríz, galego, galíciai, grúz, görög, görög (Biblia/klasszikus/ókori), hawaii, hindi, hindosztáni, holland, horvát, héber, héber (Biblia/klasszikus/ókori), hmong daw, ilongo, indiai, indonéziai, izlandi, japán, jeypore nyelvjárás, jiddis, kambodzsai, kasmíri, katalán, kelta, koreai, kínai, kínai (egys.), kínai (hagy.), kínai (mand.), lao, latin, lengyel, lett, litván, lushai, magyar, maori, marathi, máltai, nemet, nepáli, norvég, olasz, orosz, óegyházi szláv, pali, papiamento, perzsiai (farsi), perzsiai (pahlavi), portugál (braz.), portugál (euró.), román, spanyol, spanyol (lat.am.), svéd, szanszkrit, szerb (cir. & lat.), szlovák, szlovén, szuahéli, tagalog , tamil, telugu, thai, török, ujgur, ukrán, urdu, vietnami és walesi.

Az ára: 8.538 Ft - 169.043 Ft
NeuroTran InteractiveTran PalmTran PocketTran MobileTran InterTranA mi címünk