MobileTran - Mobiltelefon fordítógép

Címlap German German French Italian Hungarian Czech Croatian Portuguese Español Greek Chinese Simplified Chinese Traditional Arabic Hebrew Hindi Russian Vietnamese Korean Japanese


Mobiltelefon fordítógép - MobileTran™

A MobileTran™ egyben fordító és szótár mobiltelefonban, amelyik szolgáltat különböző fajta fordítást, attól függően, hogyan van használva. A MobileTran™ az első mobiltelefon-fordítási szolgáltatás a világon, amely lefordít szövegeket, szófordulatokat, mondatokat és Web-oldalakat egyik nyelvről a másikra. Teljes, 676 nyelvkombinációt ajánlunk, beleértve: albán, boszniai, brazíliai portugál, bolgár, horvát, cseh, dán, holland, angol, európai portugál, filipin/philipino/tagalog, finn, flamand, francia, német, görög, hindu (átírás), magyar, izlandi , olasz, norvég, lengyel, román /román, szerb, szlovén, spanyol, svéd, török, ukrán, és wales-i.

Ez a szoftver együtt használja a haladó mobiltelefon technológiát, és ami kiváló, az egyszerű és olcsó fordítási szolgáltatást. Külön hardver vagy szoftver nem szükséges. Ami a MobileTran használatához a legszükségesebb az a WAP.


Ára: 40.355 Ft/év

Kézbesítés: Utánvételi fizetésnél a kézbesítés 2-3 hétig tart. FedEx kézbesítés 1 hétig tart.WAP MobileTran

MobileTran™ lefordít szavakat, frázisokat és mondatokat. MobileTran™ különösen hasznos, amikor külföldre utazik, mert használhatja, amikor a mobiltelefonja roaming módban van.

Hosszabb szövegek fordításánál ajánljuk a PalmTran vagy PocketTran használását. A NeuroTran-t vagy InteractiveTran-t, a PC használására ajánljuk.


Hányféle szöveggel rendelkezik a MobileTran?
A legnagyobb szótárok, amelyekkel pillanatnyilag rendelkezünk, be vannak építve a MobileTran-ba. A MobileTran™ körülbelül 30,000 és 250,000 alapvető szövegekkel (belépésekkel) rendelkezik nyelvenként.


RENDSZER KÖVETELMÉNYEK

A WAP mobiltelefon szükséges (Vezetékmentes Alkalmazási Protokoll).


WAP MOBILETRAN PÉLDA
InterTran - InterTran - lefordíthat web-oldalakat a mobiltelefonján

Lefordíthat teljes web-oldalakat és nagy mennyiségű szöveget a mobiltelefonról InterTran™ fordítási szoftver használattal, ha Nokia 9000 Communicator mobiltelefont használ az alábbi-akban bemutatva. Ebbe a mobiltelefonba be van építve a modem, amelyikkel felhívhatja az InterTran szolgálatot: http://www3.tranexp.com:2000

Picture of a mobile telephone which can use both MobileTran (tm) and InterTran (tm)Ha több információt szeretne megtudni más termékünkről és szolgáltatásunkról melyek más fedélzeteken működnek, válasszon ezek közül:

Keresünk külföldi partnereket

Az MobileTran™ fordítási szolgáltatás teljesen működőképes. Keresünk nemzetközi távközlési vállalatokat, amelyeket érdekel az SMS változat " SMS MobileTran hívott a "szolgáltatás "a mobiltelefonjukon hálózatok minden az ügyfelüknek. Ha a cégét érdekeli ez a szolgáltatási lehetőségünk, kérjük küldjön e-mailt.Kérjük küldjön e-mailt erre a címre: sales@tranexp.com.

Ár információ és on-line igénylőlap kérem kattintson itt.
NeuroTran InteractiveTran PalmTran PocketTran MobileTran InterTranA mi címünk