NeuroTran - Gyors és pontos forditógép

Címlap Windows használok kattintsanak itt English German French Italian Czech Croatian


Mi a NeuroTran® Macintosh?

NeuroTran® Macintosh: egy szoftver, amelyik másodpercek alatt alaposan lefordít komplikált dokumentumokat! Gyorsan és pontosan lefordít honlapokat, elektronikus leveleket, faxokat, memorandumokat, kézikönyveket, riportokat, táblázatkezelő programokat, egyeztetéseket, leveleket bármelyik nyelvről. Másodpercenként lefordíthat egy mondatot, néhány perc múlva egy egyszerű dokumentumot vagy egy óra alatt egy 250 oldalas könyvet!


Megtakaríthat több mint 80% időt

Kutatásaink szerint a NeuroTran® használók több mint 80% időt takarítanak meg, amit egyébként komplikált idegen nyelven írt dokumentumok értelmezésével és írásával töltenének.


Fejlett mesterséges intelligencia szabályzatok

NeuroTran® egy magas fokú fordítási termék. Hogy mondatról-mondatra fordítson a NeuroTran® a mesterséges intelligencia szabályokat használja. A NeuroTran® érti mi az alany, az állítmány és a tárgy egy mondatban. Ez és más fontos információ használata segítségével alakítja a fordítást, és szabályos sorrendbe teszi a szókészlet szavait és ugyanúgy megfelelő jelentést, keres a szöveg típusához alkalmazkodva.


Szöveg analízis

A fordítani, kívánt szöveget a NeuroTran® azzal a céllal elemzi, hogy azonosítsa a szöveg típusát, például: műszaki, számítástechnikai, orvostanhallgatói vagy más szöveg. Miután a NeuroTran® végrehajtotta ezt az elemzést, olyan fordításokat választ, amelyek jobban megfelelnek a szöveg típusához. Ez a funkció egyedül a NeuroTran® tulajdonsága.


Ára: 32.000 Ft + postaköltség (3.150 Ft)


A NeuroTran® akcióban: fordítás mondatról mondatra angolrol francia nyelvre


 
A NeuroTran® akcióban: fordítás mondatról mondatra német nyelvről angol nyelvre


A NeuroTran® akcióban: fordítás mondatról mondatra angol nyelvről magyar nyelvreA NeuroTran® akcióban: fordítás mondatról mondatra horvát nyelvről angol nyelvre


Gyors, pontos és Külön Fordítás

Nincs több, bonyolult keresés a szótári oldalakon egy fordítás miatt. NeuroTran® , gyorsan és könnyen lefordít bármilyen szöveget, szófordulatot és mondatot. A fordításhoz elegendő beindítani a NeuroTran programot és beírni bármilyen szót, frázist vagy mondatot, és szinte azonnal meg kapja a választ, vagy választhat alternatív fordításokat. Egyszerűen döntsön milyen fordítást, kíván és a NeuroTran® automatikusan helyettesíti az eredeti szót vagy kifejezést a kiválasztott fordítással. A szótárba kívánság szerint táplálhat be végtelen számú új szöveget, frázist és fordítást. A NeuroTran® ugyanúgy kiválasztja melyik ige milyen ragozású. Azokban a nyelvekben, amelyek ezt megengedik, a NeuroTran® más szavaknak is megfelelő szabályozást választ. Ilyen fajta fordítót nem talál, semmilyen nyomtatott sem számítástechnikai formátumban.

Kinek szánták a NeuroTran®-t?

Egyéneknek és cégeknek, akik, kifinomultabb fordítási szoftvert keresnek, a NeuroTran® a válasz. NeuroTran® az Mac InteractiveTran™ utódja. InteractiveTran™-hez képest, okos és sokkal magasabb mértékű fordítást kínál. Természetesen, ennek a terméknek az ára kevésbé magasabb, mint az InteractiveTran™-é hozzáadott funkció miatt.


Kapható nyelvpárok

NeuroTran® pillanatnyilag kapható csak az következő nyelv párokban: Nemet<->Angol, Francia<->Angol, Spanyol<->Angol, Magyar<->Angol and Lengyel<->Angol, Horvat<->Angol, Bosniai<->Angol, Serb<->Angol.


ÚJ! MAC OS X és Intel CPU támogat!

NeuroTran Apple Macinstosh van most kompatibilis-val Mac OS X (10.2.X - Jaguar, 10.3.X - Panther, 10.4.X - Tiger, 10.5.X - Leopard, 10.6.X - Snow Leopard, 10.7.X - Lion és 10.8.X - Mountain Lion) és Intel CPU.


Rendszer Követelmények

Hogy tudhassa használni a Mac NeuroTran -ot szükséges lesz legalább az OS 8.0 vagy később. Power PC G3 vagy magasabb legalább 64MB RAM. 50MB és 200MB között szabad merevlemez hely a telepített nyelvnek függő párhoz.

Nem-Angol nyelv támogatáshoz (Központ Európai, Japán, Orosz, stb.) használja a nyelvi készleteket amelyeket a Mac OS CD-n kapta.


Hátsó kompatibilitás

Minden Mac InteractiveTran™ és Windows InteractiveTran™ nyelv párokat és társított szótárakat tudni fogja használni az NeuroTran® felületben. Azonban, amikor fordít NeuroTran - nall és közben használja az InteractiveTran™ nyelv párokat a NeuroTran® automatikusan kikapcsolja a nyelvtanfordítási szabályzatot.
Más nyelvpárok támogatása:

InteractiveTran™ Macintosh Macintosh támogatott nyelvek és lehetséges kombinációk:

albán, arab, angol, bolgár, boszniai, brazíliai portugál, cseh, dán, európai portugál, filipino/tagalog, finn, flamand, görög, hindi (átírás), holland, iIzlandi, japán, koreai, kínai, norvég, olasz, orosz, román/román, svéd, szerb (latin és cirill), szlovén, török, ukrán, vietnami, welsh-i.

Ha több információt szeretne az InteractiveTran™ Macintosh ról kérem, jelezzen itt.ÚJ!

PalmTran™ - Fordító és szótár az ön kézi számítógépében

PalmTran működik a következö kéziszámitógépeken: Palm OS (3.5 vagy nagy-fokúbb) összeegyeztethető hardverel, Palm (M sorozatok, Zire, Tungsten), Handspring (Visor, Treo) és Sony Clie gépek.

Ha többet szeretne megtudni a PalmTran-ról, egy kézi fordítási berendezés, amely az ön tenyerében is elfér, kérem, kattintson ide.


PocketTran™ - fordító és szótár az ön Pocket PC-jében

A PocketTran a következő programokban működik: Windows CE, Pocket PC, Pocket PC 2002 és Windows Mobile 2003-vel kompatíbilis hardver, pl. HP/Compaq iPaq, HP Jornada, Handheld PC, Toshiba (e310, e740), ASUS MyPal A600, Fujitsu Pocket LOOX, Zayo A600, NEC Mobile PRO 300E, stb.

Ha többet szeretne megtudni a PocketTran-ról, egy kézi fordítási berendezés, amely az ön tenyerében is elfér, kérem, kattintson ide.
Ha több információt szeretne megtudni más termékünkről és szolgáltatásunkról melyek más fedélzeteken működnek, válasszon ezek közül:


Árlista és rendelő forma:

NeuroTran® :
támogatja: afrikaans, albán, algériai, angol, aráb, baluchi, baszkiai, belorusz, bengáli, bolgár, boszniai, cebuano, csecsen, cseh, dravida, dán, eszperantó, észt, finn, flamand, francia, fríz, galego, galíciai, grúz, görög, görög (Biblia), hawaii, hindi (klas.), hindi (átír.), hindosztáni, holland, horvát, héber, héber (Biblia), hmong daw, ilongo, indiai, indonéziai, izlandi, japán, jeypore nyelvjárás, jiddis, kambodzsai, kasmíri, katalán, kelta, koreai, kínai, kínai (egys.), kínai (hagy.), kínai (mand.), lao, latin, lengyel, lett, litván, lushai, magyar, maori, marathi, máltai, nemet, nepáli, norvég, olasz, orosz, óegyházi szláv, pali, papiamento, perzsiai (farsi), perzsiai (pahlavi), portugál (braz.), portugál (euró.), román, spanyol, spanyol (lat.am.), svéd, szanszkrit, szerb (cir.), szerb (lat.), szlovák, szlovén, szuahéli, tagalog , tamil, telugu, thai, török, ujgur, ukrán, urdu, vietnami és walesi.
Ára: 40.355 Ft (csak bizonyos nyelvpárokért)NeuroTran InteractiveTran PalmTran PocketTran MobileTran InterTranA mi címünk