NeuroTran - Gyors és pontos forditógép

Címlap German German French Italian Hungarian Czech Croatian Portuguese Español Greek Chinese Simplified Chinese Traditional Arabic Hebrew Hindi Russian Vietnamese Korean Japanese Macintosh használok kattintsanak itt


Mi a NeuroTran®?

NeuroTran® egy szoftver, amelyik másodpercek alatt alaposan lefordít komplikált dokumentumokat! Gyorsan és pontosan lefordít honlapokat, elektronikus leveleket, faxokat, memorandumokat, kézikönyveket, riportokat, táblázatkezelő programokat, egyeztetéseket, leveleket bármelyik nyelvről. Másodpercenként lefordíthat egy mondatot, néhány perc múlva egy egyszerű dokumentumot vagy egy óra alatt egy 250 oldalas könyvet!


Megtakaríthat több mint 80% időt

Kutatásaink szerint a NeuroTran használók több mint 80% időt takarítanak meg, amit egyébként komplikált idegen nyelven írt dokumentumok értelmezésével és írásával töltenének.


Fejlett mesterséges intelligencia szabályzatok

NeuroTran® egy magas fokú fordítási termék. Hogy mondatról-mondatra fordítson a NeuroTran® a mesterséges intelligencia szabályokat használja. A NeuroTran® érti mi az alany, az állítmány és a tárgy egy mondatban. Ez és más fontos információ használata segítségével alakítja a fordítást, és szabályos sorrendbe teszi a szókészlet szavait és ugyanúgy megfelelő jelentést, keres a szöveg típusához alkalmazkodva.


Szöveg analízis

A fordítani, kívánt szöveget a NeuroTran® azzal a céllal elemzi, hogy azonosítsa a szöveg típusát, például: műszaki, számítástechnikai, orvostanhallgatói vagy más szöveg. Miután a NeuroTran® végrehajtotta ezt az elemzést, olyan fordításokat választ, amelyek jobban megfelelnek a szöveg típusához. Ez a funkció egyedül a NeuroTran® tulajdonsága.


Ára: 40.355 Ft


Kézbesítés: Utánvételi fizetésnél a kézbesítés 2-3 hétig tart. FedEx kézbesítés 1 hétig tart.
A NeuroTran® akcióban: fordítás mondatról mondatra

A NeuroTran akcióban - fordítás mondatról mondatraKattintson ide, hogy láthassa a fordítás nagyobb képét:

Angolról - Franciára
Németről - Angolra
Angolról - Magyarra
Horvátról - Angolra

Gyors, pontos és Külön Fordítás

Nincs több, bonyolult keresés a szótári oldalakon egy fordítás miatt. NeuroTran®, gyorsan és könnyen lefordít bármilyen szöveget, szófordulatot és mondatot. A fordításhoz elegendő beindítani a NeuroTran® programot és beírni bármilyen szót, frázist vagy mondatot, és szinte azonnal meg kapja a választ, vagy választhat alternatív fordításokat. Egyszerűen döntsön milyen fordítást, kíván és a NeuroTran® automatikusan helyettesíti az eredeti szót vagy kifejezést a kiválasztott fordítással. A szótárba kívánság szerint táplálhat be végtelen számú új szöveget, frázist és fordítást. A NeuroTran® ugyanúgy kiválasztja melyik ige milyen ragozású. Azokban a nyelvekben, amelyek ezt megengedik, a NeuroTran® más szavaknak is megfelelő szabályozást választ. Ilyen fajta fordítót nem talál, semmilyen nyomtatott sem számítástechnikai formátumban.
 

NeuroTran® PRO

Ha szüksége van sokkal gyorsabb és pontosabb fordítás, javasoljuk NeuroTran ® PRO.

NeuroTran ® PRO, míg a Standard Edition NeuroTran ®, a következő további jellemzői:

A megnövekedett szókincse NeuroTran ® PRO lesz képes lefordítani a dokumentumot tartalmazó nagyon pontos terminológia a különböző területeken, mint például: építészet, művészet, banki, biológia, építőipar, ipari, kémia, mérnöki, közgazdasági, oktatási, környezetvédelmi mérnöki, földrajz, geológia, történelem, szálloda / vendéglátóipar és a turizmus / utazási ágazat, az információs technológiai (IT), a jog és igazságosság, a gépipar, az orvostudomány, katonai, fizika, politika, sport, közlekedés stb.

Frissítek a NeuroTran ® PRO

A felhasználók a Standard Edition a NeuroTran ® frissíthet NeuroTran ® PRO a különbség az ár.

 

Miért van az internet kapcsolat szükséges?

Nyelv fordítás hihetetlenül nehéz feladat elvégzésére. A hatalmas mennyiségű tudás, hogy hogyan működik a világ, és mi is fel előfeltétele a pontos fordítás.

A NeuroTran® tudásbázisát meghaladja a 125 terabájt az információk, amelyeket nem kell telepíteni az asztalra, mert a mérete. A NeuroTran® tudásbázisát elérhetőek a fordítási Server, amelyhez szükséges egy internet-kapcsolatot.

 

A NeuroTran® akcióban: fordítás mondatról mondatra

A NeuroTran akcióban - fordítás mondatról mondatraKattintson ide, hogy láthassa a fordítás nagyobb képét:

Angolról - Franciára
Németről - Angolra
Angolról - Magyarra
Angolról - Horvátra
Rendszer Követelmények

Ár lista és rendelő forma:

Vásárlás NeuroTran keresztül biztonságos Megrendelőlap.Ha több információt szeretne megtudni más termékünkről és szolgáltatásunkról melyek más fedélzeteken működnek, válasszon ezek közül:NeuroTran InteractiveTran PalmTran PocketTran MobileTran InterTranA mi címünk