PalmTran - Fordítógép és szótár az ön tenyerében

Címlap German German French Italian Hungarian Czech Croatian Portuguese Español Greek Chinese Simplified Chinese Traditional Arabic Hebrew Hindi Russian Vietnamese Korean Japanese


Használók, akiknek van Windows CE, Pocket PC, Pocket PC 2002, Windows Mobile 2003, Windows Mobile 5 &ésWindows Mobile 6 és összeegyeztethető hardver (Compaq iPaq, HP Jornada, Handheld PC, Toshiba e310, Toshiba e740, ASUS MyPal A600, Fujitsu Pocket LOOX, Zayo A600, NEC Mobil PRO 300E, stb.) legyenek szívesek, nézzék meg a PocketTran oldalt itt.


Mi is a PalmTran®?


A PalmTran egy fordító softver. Fordíthat: albán, arab, angol, bolgár, boszniai, brazíliai portugál, cseh, dán, európai portugál, filipin/tagalog, finn, flamand, francia, görög, hindi, holland, horvát, izlandi, japán, koreai, kínai, latin, lengyel, magyar, norvég, német, olasz, orosz, román/román, spanyol, svéd, szerb (latin és cirill), szlovén, török, ukrán, vietnami és wales-i.


PalmTran™ működik a Palm OS (3.5 vagy magasabb) összeegyeztethető hardveren:

PalmTran akcióban A PalmTran™ fordithat:
  • szókat
  • frázisokat
  • szavakat
  • SMS üzeneteket
  • e-maileket
  • weboldalakat
és más szövegfajtákat.

Időmegtakarítás

Számos kísérletek, amelyeket végeztünk, igazolják, hogy több mint 80% értékes időt takaríthat meg a PalmTran fordításával, és Ön még munkaasztali számítógép közelében sincs.


Ára: 21.253 Ft
Hány szóval rendelkezik a PalmTran™?

A nyelvpártól függően, a PalmTran™ rendelkezésére álló szavak (beírások) száma kb. 30 000 és 200 000 között van a szótár mindkét oldalán. Kb. 120 000 és 800 000 közötti fordítása van.


FORDÍTÁSI LÉPÉSEK PALMTRAN-ON

Ha le kíván fordítani egy szót, kifejezést, szöveget, SMS üzenetet, elektronikus levelet, honlapot vagy valami hasonlót ki kell jelölni a szöveget, kiválasztani az Edit->Copy-t, beindítani PalmTran-ot és végül Edit->Paste.
PalmTran PalmOS ikon Fordítása angolról-német Fordítása angolról-francia
PalmTran PalmOS ikon Fordítás angolról felé német Fordítás angolról felé francia
A francia-angol PalmTran fordítása:


PalmTran előtt fordítás PalmTran közben fordítás PalmTran előtt csökkentő
PalmTran előtt fordítás PalmTran közben fordítás PalmTran előtt csökkentő


PalmTran közben csökkentő PalmTran közben csökkentő PalmTran közben csökkentő
PalmTran közben csökkentő 1 PalmTran közben csökkentő 2 PalmTran közben csökkentő 3


PalmTran után csökkentő PalmTran után fordítás
PalmTran után csökkentő PalmTran után fordítás


Korlátlan számban hozzáadhat szavakat, szófordulatokat, amelyek különösen érdeklik a használókat, akik műszaki szövegeket kívánnak lefordítani. Fordítás hozzáadással jelentősen magasabb fordítási pontosságot érhet el.

Hogyan kommunikálhat a PalmTran-nel egy idegen személlyel, aki nem beszéli a nyelvet?

Feladat: Ha mondani kíván valamit más személynek

1. Lépés: Beírja az eredeti mondatot a beviteli mezőbe. Ajánljuk, hogy tanulja, meg hogyan kell használni a Graffiti írást.

2. Lépés: Átadja a másik személynek a Palm-ot és megmutatja hogyan kell kiválasztani alternatív fordításokat a karcolótűvel (írószerrel).


Feladat: A másik személy mondani kíván valamit

1. Lépés: Mutassa meg a személynek, hogyan kell használni a billentyűzetet. Graffiti tanulással, sokkal lassúbb és bonyolultabb a szó beírása.

2. Lépés: Amit a másik személy kíván mondani, írja be a Source mezőbe. Javasoljuk, hogy megközelítően mutassa meg, hogy hogyan használja a billentyűzetet, mert a Graffiti mező használata elég időt vesz igénybe.

3. Lépés: Visszaveszi a Palm gépet és ezután kiválasztja az alternatív fordításokat a karcolótűvel.

Ez a módszer szükséges, hogy a két idegen nyelvű beszélgető tudjon kommunikálni. Egyetlen akadály az, hogy milyen gyorsan tudja megtanítani a szóvivőt, hogy, hogyan használja a gépet. Ezt megteheti, ha bemutat a másik személynek néhány példát, amihez a kísérletünk szerint legalább egy perc kell, hogy elvégezhesse.

Egyik értékes vonása az, hogy folyamatosan nyomon követi a fordítást, amit választott és állandóan tanul. A fordítási lehetőségek vagy hozzáadott szövegek száma csak a PalmTran memória mennyisége nagyságával van korlátozva.


A PalmTran akcióban
Kompatibilitás

A PalmTran™ 100 % kompatibilis a Palm OS 3.5 vagy magasabb.


Engedélyszám

Kalózkodás elleni védelem miatt (sok országban 80 % fölött), a PalmTran első futása alatt, a program meg fogja kérni az engedélyszámot. Azzal a céllal, hogy megkapják az engedély számát, vissza kell küldenie a hivatkozás számát, amelyik a szürke képernyőn lesz. A hivatkozás számnak 9 számjegye lesz és P betűvel fog kezdődni. Legyen szíves, küldjön elektronikus levelet a hivatkozási számmal: info@tranexp.com.A hivatkozás szám nélkül képtelenek leszünk megküldeni egyedülálló engedélyszámát.


HIVATÁSOS FORDÍTOK

A hivatásos fordítók részére az a nagy előnye, hogy időt takarít meg, amit egyébként a fordításra használnának. A nagy szótár hordozgatása helyett, egy ilyen készüléket vihet magával az összes fordítással, és időről időre használhatja.

Az PalmTran felkínál néhány alternatív fordítást, hogy ne kelljen keresgélnie a szakszótárakban.

A másik előnye a szakfordítók részére, hogy optimalizálhatja a szoftvert, ahogyan éppen szükséges. A program megjegyez minden fordítást és beírja az alternatív fordítások listája tetejére, minden fordított szövegnél.

Ha külön szakmai területű fordítások listáját használja kb. 500 vagy 1000 féle, kérjük, jelentkezzen, hogy tudjuk optimalizálni a szoftverünket. A csomag, amelyik tartalmaz szoftver optimalizációt PalmTran Professional-nak hívják. Ha több információt szeretne a PalmTran Professional-rol , legyen szíves, küldjön egy elektronikus levelet erre a címre: info@tranexp.com.


NAGYSÁGA

A PalmTran™ gépek nagysága körülbelül, mint két mobiltelefon egymás mellett, vagy egy zseb-számológép mérete. A képernyője 8 cm (magasság) x 6 cm (szélesség) és az egész gép 11.3 cm (magasság) x 7.5 cm (szélesség) x 1.7 cm (vastagság).


Kézbesítés

Öt napon belül számíthat arra, hogy megkapja a szoftvert vagy a gépet a cégünktől.


A PalmTran™ gép súlya:

Az PalmTran™ gép súlya körülbelül 136g.
Ha több információt szeretne megtudni más termékünkről és szolgáltatásunkról melyek más fedélzeteken működnek, válasszon ezek közül:


ÁRKÉPZÉS ÉS On-line RENDELÖ FORMA

Ha több Árképzés és on-line rendelési információt szeretne megtudni, kérem, kattintson itt.


TÖBB INFORMÁCIÓ

Ha több információt szeretne tudni a szoftverünkről, legyen szíves, küldjön e-mail-t erre a címre: info@tranexp.com
NeuroTran InteractiveTran PalmTran PocketTran MobileTran InterTranA mi címünk